Çarşamba, Şubat 16

bi yorumumun olamadığı anlar



Evlenip daha düğünün üstünden 24 saat geçmeden facebooka girip ilişki durumunu evli, olarak soy isminide eşininkisiyle değiştirenler var. Arkadaş deli misiniz? Bi durun dinlenin hangi ara girdiniz internete derdiniz ne?

bana lavaboyu soran teyze; çok sıkıştığın için dötünle dinlemiş olabilirsin beni bundan eminim... yoksa yaptığının başka bi izahı olamaz. ben sana soldan "ilk" kapı dediğim halde sondan ilk kapıya gidip "orada müdür var" demen nasıl bi anlayış? Lavabonun kapısının önünden geçerek müdürün odasına gidiyor olman bende başka düşünceler uyandırdı neyse...

açılır kapanır kapının düğmesinin önünde durup bu kapı nerden açılıyo diyen abla; "düğmeye bas açılır" dediğim halde elini düğmeye koyup burda düğme yok demen!! duvarda dediğim halde "yukarda" anlaman ve tavana bakmann nasıl bir mantıktır???

sevgili fuly; aslının arayıp "pink froydun kitabını" aldım demesi üzerine "pink floyd kitap mı çıkarmış" diye sorman. "hayır ya froyd pink froyd yazar olan sen okumuşmuydun hangisi bu" demesi üzerine "haaa foryd bizim frody lan sakallı olan herşeyi cinsellğie dayandıran filozof" demen ve aslının sinir küpüne dönüp hayır be blog yazarı olan demesi ile jetonunun düşmesi nasıl bi anlayıştır?? (meğer bi blog yazarının çıkardığı kitabı aldığını anlatmaya çalışıyomuş garibim) senelerin filozofuna bizim fordy de olacak iş mi!!!

arkadaş muhabbetinde "duabide fuar varmış elbise satıyolar ruslara" diyen arkadaşıma "rusların dubaide ne işi var oğlum onlar antalyada" diye çıkışmam. Evet bendeki mantığa göre ruslar sadece antalyada tatil yaparlar.

karadenize yaylalar ve zirve turu yapacak olan arkadaşımın malzeme listesinde "kazma" görmem "oha kazmayla napıyosunuz" diye hayretlere şaşmam bildiğim kazma olmadığını anlamam ama yinede kafamda kazmayla yaylaya çıkanları hayal etmem...

ehliyetini kaptıran ama yine de araba süren aile efradından bir üye için "nasıl sürüyo peki" diye sorup "arkadaşının ehliyetiyle" cevabını almam ciddi ciddi inanıp "aaa oluyo mu öyle" diye sormam (baya salakmışım)

sevdiceğin babasının yanında sevdiceğe "şaka amaçlı eşek sıpası" demem. dolaylı yoldan ve istemeden kayınpedere "eşek" demiş olmam inatla farkına varmayıp "mehehe" diye gülmem çok sonra sevdiceğin durumu izah etmesi ve benim yerin dibine geçmem... (allahtan kötü niyet olmadığının farkındayız cümleten)


istiklalde yürürken kuşların sürü halindeki harika dansını gösterip "ne güzeller di mi" diyerek romantik atmosfer yaratan sevgiliye "bunların altından geçsek kaç tanesi kafamıza mıçar acaba?" diye sormam  sevgilinin dumur olması ve tüm ambiyansın içine mıçmam... (benim romantikliğim bu kadar olur)

6 yorum:

  1. hakkaten ama ya...

    (istiklale olan yorumum :))

    YanıtlaSil
  2. eşek sıpası olayı güzelmiş ben sevdim en azından.:*)

    YanıtlaSil
  3. aycim; ama bencede hakkaten öyle :)

    missbone: sen bi de bana sor gerçekleri ilk duyduğum an yaşadığım şok "abooooooo" durumu :)

    YanıtlaSil
  4. :D:D:D süper hepsi güldüm valla tadım yoktu:):D

    YanıtlaSil
  5. Aycimin seni neden cok sevdigini gayet iyi anliyorum:))

    YanıtlaSil
  6. hande: bazen ağlancak halime gülüyorum bende:)

    sünter teyze: ben de onu seviyorum ki :)

    YanıtlaSil

"kafan çok güzelmiş güle güle kullan"