Cumartesi, Aralık 26

Çıkmaz Demeyin Şansınızı Deneyin


Vee evet efenim kısır döngü habercilikten sıtkı sıyrılan ben senelik rutin bir yazıya imza atıyorum şu anda. Evet konumuz milli piyango ve bu senenin ikramiyesi 30 trilyoncuk. (bu yazıyı seneler sonra torunlarım okuduğunda benimle nasıl alay ederler. 30 trilyonda para mı nine naaptın sen diye. poposuna vururum ben de napim sus sıpa derim)

Neyse büyük heveslerle alma hayalleri kurduğum biletime inşallah yarın kavuşacağım. Bu sene bana çıkacak gibi bi his var içimde. Hoş her sene bu his gelip beni şöyle bir yoklayıp gidiyor. Çıkmayacaksan gelme arkadaşım ne rahatsız edersin bünyeyi??

O parayla neler yapılır neler alınır o benim işim değil uzuuun uzun yazmayacağım. Zaten bunalmışım her sene 20 ferrari alınabilen haber ve ikramiyelerden.

Bu sene planım seri bilet almaktı. Hayalim ise aldığım her bilete bir ikramiye vurmasıydı. Bunu anlattığım arkadaşım "hayal kurmanında adabı var" diye beni tersleyince ben tekine de razı geldim.

Şansı bu konularda pek olmayan birisi olarak şu an tek ortalama bi miktar para çıkması. Çıkınca şunu bunu yaparım rüyalarında değilim henüz. Sonuçta insanoğlu bu değişken varlık. E malum çok para bu. 1 Ocak itibari ile tüm zevkleri değişmiş bir kokoş olabilirim belli olmaz. O yüzden şimdilik diyebileceğim "para çıksın bakarız".

Bu sene bana çıkacak diye de üzülmeyin yabancıya gitmiyor.

2 yorum:

  1. sevgili yeşil kremalı mor kek!

    Uzun bir aradan sonra yeni yazılarla aramıza geri dönmeniz pek bir bahtiyar eyledi bendenizi.bi daha arayı bu kadar açmayın. özletmeyin kendinizi.:)

    saygılar efem!!

    YanıtlaSil
  2. Çok büyük ısrarlar ile döndüm efenim bloğuma (egom tavan yaptı) Şaka bi yana iş güç hastalık ıvır zıvır derken yazı perilerim terk eylemişti beni. Neyse döndğük elimizin mürekkepiyle vira :)

    YanıtlaSil

"kafan çok güzelmiş güle güle kullan"