Cuma, Şubat 5

Ne Denir 2




Ben diyeyim adını siz okuyun artık yıldım çünkü;

Bir pantolon beğenip akabinde almaya gittiğinde mağazanın kapanmış olduğunu gören insana ne denir ya da böyle birşeyin onun başına gelmiş olması bahtsızlık değli de nedir?


Yılbaşı Ocak başı zam ayı vs derken müdüre gidip ayak üstü "yeaa işte benim maaşada bi düzenleme yaparsınız" diye geyik yapıp "birşeyler ayarlarız iletirim ok" cevabı alıp medet uman personel ertesi gün o müdürün işten çıkarıldığını öğrenirse ne hisseder? Ya da alabileceği zammın çamura yatmış olması nasıl bir histir? En kötüsü müdürü çıkaracak zaman mı bulamamışlardır? Şakaysa komik değil gerçekse eğer çok komiktir.

Kalimero bir çizgi filmdir ve o çizgi film artık anılarda kalmıştır. Ben kalimeronun hayatta can bulan şekli değilim olmam olamam ama kafamdaki bulut peşimi bırakmıyor hep yağmur yağıyor... İroni sandını değil mi? Değil işte malesef işte buyrun;

Senede bir gelen doğum günümde bu sene memleketi seller aldı götürdü. Bunca senelik doğmuşum büyümüşüm hiç bir eylülün 13 ünde ben görmedim ki böyle yağsın gürlesin.

E peki dedik yağsın küresel ısınma su ihtiyacı dedik sustuk sonra noldu? Aynı ay bayramdır seyrandır dedik kalktık yollara düştük senelerdir görmediğimiz Erzincan'a gittik. Ben gittim evet 16 17 saatlik bir yolculuktan sonra vardım memlekete. Sonra noldu? 24 saat geçmeden aradan yağmur şırıltılarıyla uyandım. İstanbul'da bıraktığımı sandığım bulutlar artık yokluğuma mı dayanamamışlar bilemem kalkmış taaa oralara gelmişler.

Güler misin ağlar mısın?

2 yorum:

  1. Buna daha farklı bi reçete yazıyorum.
    -
    -Hayata gülüp geçmeye bakıyosun.
    -Bahtsızlıkta senden daha kötülerinin(örneğin
    ;ben) olduğunu düşünerek haline şükrediosun
    -İthamkar tavrından vazgeçiosun..
    -Günde üç defa Demet Akalın dinloysun

    3-5 güne hiçbişiyin kalmaz:)

    YanıtlaSil
  2. sevgili uf;

    ben hayata hep gülüyorum ama hayat ne tarafta çözemedim eblek gibi sırıtıp duruyorum :) olursda denk gelir diye:p

    bahtsızlıkta nenden beterinin olduğunu bilmek daha kötü be yazık acıdım walla bak şimdi:)

    itham etmiyorum estafurulalh diyelim

    demet akalın dinlemem için kırmızı kar yağması lazım belki olur he ne dersin?

    YanıtlaSil

"kafan çok güzelmiş güle güle kullan"