Salı, Ocak 26

İstinye Park 2


Madem konu istinyeden açıldı ikinci bir post ile devam edelim sıkmayalım uzun uzun.

Şimdi malumunuz vecihi milyon dolarlık bir esnaf lokantasında genelde öğünlerimi geçiştiriyorum ne ka güzel...

Gazetelerimizin magazin sayfalarında sıklıkla hede höde x y z bilimum ünlügiller bu avm içinde dışında yöresinde görünmekte görüntülenmekte. Şahsen ben henüz hiç rastlamadım. Görcem inşallah hayırlısıynan pusudayım her daim.

Burnu estetikli, gözü botokslu, yanağı dudağı şişme teyzelere ablalara kimin karısı acaba hmmm diyerek dolanır oldum. Malum sosyete de takılıyor. Şimdi banene bundan ama di mi? Görsem elime ne geçecek? Sokakta ünlü bi şarkıcıyı görüp haala "sen o musun" diyen güruha mı katılıcam ki? Bendeki sadece merak. Bunca resmi çekiliyor ya bunların. Hangi ara nerde çekiliyor beni servis başka yerde mi bırakıyor?
Ama yok gelen arkadaşlar genelde şunu gördüm bunu gördüm envanteride yapıyorlar. Ağlasam sesimi duyar mısınız?

Sonra birgün ben bunu haftanın 3 günü komşum olan şirket doktorumuzla paylaştım. Dedim ki "doktor bana bi ilaç yaz herkes görüyor ben görmüyorum hayırdır ne iş?"

Doktor dediki, demedi gözlerimi açtı açmakla kalmadı enseme bi şaplattı. Yavrucum kendine gel dedi. Onlar senin benim gibi içeri kısımdaki mekanlarda mı takılıyor sanıyorsun? dedi. Şırekteki üzgün kedi edası ile baktım ona. (Bildiğiniz gibi bu avm'nin bir de bahçesi var ki olay orada zaten)


Çok da umrumda değildiler de zaten acaba dedim sosyetik karası mı var bende tavuk karası gibi?

Gitmeyenler için belirteyim memleket sınırları içinde veya dışındaki pek çok avm den pek bi farkı yok. Yani en azından bordrolu bir çalışansanız:) E malum gireceğiniz mağazalar belli. Ha derseniz ki yok ben pradadan aşağı giyinmem ofise öyle giderim. Allah şaşırtmasın efenim ne diyim...




2 yorum:

  1. ,Moralini bozma yavrum. Allah büyük. Bakarsın, merakının en yüksek olduğu en umutsuz anında ışıklı bir kapıdan karşına süzülüverir bir botokslu sosyete güzeli. Yeter ki göreceğin konusundaki inancını kaybetme. Sakın moralini bozup gitmemezlik de etme.
    Hayatta her güzellik insanlar için.
    Sen kalbini temiz tut yeter.
    (Sakın ha sakın bu öfkeyle kendine bir şey yapayım deme.)
    Öpüyorum seni zavallı talihsiz yavrum...

    YanıtlaSil
  2. bi aspirin alsam geçer belki:)

    YanıtlaSil

"kafan çok güzelmiş güle güle kullan"