Salı, Ocak 26

İstinye Park 1


Uzun zamandır yazmak siteyip yazamadığım konu post makale röportaj vs vs...

2 senedir bir istinye parkımız var nur topu gibi. Canımın İstanbul köşesinin boğazdaki köşesi istinye de konuşlanmış bir sosyetik avm.

Ama malesef kendisi benim hayatımda esnaf lokantasından öteye gidemiyor.

İş yerimin coğrafik konumundan dolayı bu avm ye sıklıkla gideriz. Genel gitme amacım yemek yemeyi bir zevk edinmiş bünyemi doyurma amaçlı olup sıklıkla kapısını aşındırırım. O yüzdendir ki kendisi benim için bir öğle yemeğinin yendiği lokantadan, çay içilen ufak büfeden pek bir farklı değil. ( yazık lan)

Oysa açıldığında nasıl parlak gelmişti gözümüze. İstinye Park mı vuuuuuuuuu? derdik falım sakız reklamındaki yaşlı amcalar gibi. Giderken ayrıca süsleneni şık giyineni biliyorum ben ya söyletmeyin şimdi neyse...

Milyon dolarlık yatırım yap fuli kalksın esnaf lokantası muamelesi yapsın olcak iş mi? Tü sana.

3 yorum:

  1. sayın kek,gördüğünüz herşeyi bir şekilde yemekle bağdaştırmanız neyin göstergesidir sizce? Ayrıca esnaf lokantası dediğinde ev yemeği gibi şeyler olur. Sizi tanırım oturdunuz mu çeyrek kuzu yemeden kalkmazsınız. ayrıca hatırlatmakta da fayda gördüm, yazınızın etiketlerini de yemişsiniz galba o iştahla, tazelemenizde fayda var.

    YanıtlaSil
  2. Kendinizinde dile getirdiği üzere yemek yemeyi bir zevk edinmiş olan şahsınıza, hazır konu da yemekten açılmışken bir hatırlatma da ben yapayım dedim. Bursaya gittiğimden dolayı şahsımdan talep ettiğiniz yemek tandanslı bir isteğiniz mevcuttu, yaptığınız yoruma gerekli cevap verilmiştir efenim. İlginize.

    Sevgi ve selamlarımla.

    YanıtlaSil
  3. sevgili human beycim;
    sizin kadar olamasam da ben de kendimce aç kalmamak adına yiyorum efem. Çok kereler şahit olduğunuz üzre ben kuzu severim ama yemişliğim yoktur :)

    siz okurken yazan yazarken okuyan beyfendü karkterim gereği hemencik yazınıza bir cevap vereceğim.
    saygılarımla.

    YanıtlaSil

"kafan çok güzelmiş güle güle kullan"