Çarşamba, Ocak 13

Çok Garip Hareketler Bunlar


Gün geçmiyor ki televizyonlarımızda ilginç ilginç şeyler yaşamayalım. Malesef bizim ülkemizde devamlılık pek rağbet gören bir kavram değil. En bariz örneğini sezon başında aşk ı memnu dizisinde 1. bölüm finalini bembeyaz tenlerle kapatan çiftin 2. sezon birinci bölümünde olabildiğince bronz ve hatta yeşil kaşlarla bizi karşılaması ile yaşadık.


Bunlara alıştık artık kem küm neyse de toplumda güvenilirliği ile tanınan Seda Sayan hanfendü gözlerimi yaşarttı.


Şimdi malumunuz vecihi seda hanım antkelerde güvenilirlik sıralamasında açık ara önde gider. Programlarında çocuğu olmayandan buzdolabı olmayana kadar (örnekler arası geçiş süpermiş) ihtiyacı olana yardım eder. Kanatsız melek işte bildiğin.


O neye elini atsa ev hanımları gözü kapalı alırlar çünkü seda hanım tavsiye etmiştir vs vs...


Şimdi oynadığı son 3 reklamı göz önüne aldığımızda neye inanalım sedanımmmm diyesimiz gelmiyor değil.


Önce bir zayıflatma ilacının reklamında oynadı. Kendisi öyle kilo vermiş mi bilemem bizim tv pilasma hep şişman hep bi genişlik var tümünde birden. Bu reklamı izleyen ev hanımlarımız haliyle hapı kapıştılar gibi geldi bana.


Aradan zaman geçti gazlı bol kalorili bir içecek reklamlarında boy gösterdi. İçeceğin ismini öyle bir söyledi ki rüyalarımda dudaklarını büzüp büzüp "pepsi" diyen teyzeler kovalıyordu beni.


Şimdi ise bir pattis cipsi reklamında görüyoruz kendisini. Birdi iki olmuşlar misali oğlu da eşlik ediyor kendisine. neyse konumuz bu değil devamlılık.


bir zayıflatma hapının reklamından gazlı kalorili içeceğe oradan da en bi tehlikeli abur cubur olan cips reklamına geçiş nedir allasen?


Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi insana? Ya da bu bir danışıklı dövüş müdür? Hmm bak huylandım şimdi? Yiyin için sonra bu hapı yutun sittin sene kilo probleminiz olmaz mı demek istedi ki bize bu bak şincik???

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"kafan çok güzelmiş güle güle kullan"