Salı, Nisan 17

anlamlandırılamayanlar

önüne geçemiyoruz efenim fena bozdu!
şu 2012 var ya tamam iyi hoş ama bazı şeylerinde çok battı be annem!


Neyse biriktirdiklerimi...
döktüklerim
dökeceklerim...


makyaj yaparken yüzüne acaip renk fondoten sürüp boynundan gerisi bambaşka olan kızlar! yapmayın! güzel olduğunuzu sanıyosunuz aldanmayın!

düdük kadar bacak boyuyla streç kot giyinip bide dize kadar çizme giyiniyosunuz ya! hah onu hiç yapmayın! şu kız halimle fenalıklar basıyo yeminle!

şimdilerde bloglarda yeni bi furya başladı ya da türedi ya da ...bilemedim
yorum yapıp takipçi edinip sonrasında selam sabah vermeyen tipler.. ha umrumda mı? şöyle ki!
yorumu sırf takipçi toplamak amacı ile yaptıkları o kadar belli oluyo ki yapmayın anacım bunu! içten pazarlıklı olmayın sizi takip etmek isteyen eder zaten kasmayın! 2 3 canımlı cicimli yorumlardan sonra hop arazi!

bi diğeri çekilişler... hediye almak vermek iyi hoş ama yani bana üye ol beni takip orda burda reklamımı yap.
 o kadar yapmacık o kadar samimiyetsiz geliyor ki pek çoğu. (sözüm meclisten dışarı)

her giydiğini bloğuna koyup bir moda ikonu vari postlar yapmayın anacım! yakışan var yakışmayan var! göz zevkimizi bozmayın! bakma o zaman diyenler var! eh be arkadaşım gözün yoksa burnunun deliğide mi yok! o resmi oraya koyarken hiç mi eşin dostun dürtmez seni! lan bak bunu yapıyosun ama hele bi soluklan yakışıyo mu sana diye! hı! nedir bu teşhircilik?

topuklu ayakakbı üstünde yürüyemediği halde kendine o ızdırabı çektirenler var! bir kuğudan ziyade penguenden hallice olduğunuzu hiç mi biri söylemez!

tüm bunları yapıp eşinden dostundan "ay canım çok güzelsin" lafı duyanlar! onlar dostunuz değiller bak iyi belleyin bu lafımı! dost acı söyler. "bu ne len pandaya dönmüşün" diyen insan candır bırakmayın onu!

topuklu ayakkabısının topuğu sağa kendi sola yatan ve haala bunu giyenler! giyme! sen ha düştün düşcen diye  sana bakarken ben tökezlemek zorunda mıyım hı?

haala aynadan kendi fotoğrafını çekip sağa sola koyanlar var! elinde makine flaş patlamış. Neyin kafası bu! bitmeyen ergenlik sendromu mu?

siz haala giriş dansımız ne olsun dans müziğimiz ne olsun diye düşünün... alem halay çekerek salona giriyo.. halay çekerek gelen gelin damat gördüm ölebilirim! (ben bugün bunu gördüm)

vatsap çıktı mertlik bozuldu! eskiden negsel dolmuşta minibüste yanımdakinin mesajlarını okuyodum! şimdi takip edemiyorum lan! yakında kendimi tutamayıp "du bakim ne demiş" demekten korkuyorum! o an'a doğru hızla ilerliyorum!

yıl olmuş 2012 haala sevgilisiyle ortak facebook hesabı açanlar var!

gelin olacak her türk kızının içinde sönmeyen bir dantel ateşi var, olmalı...
yoksa alabildiğine bohem takılan ev arkadaşımın evlilik hazırlığına girip bana " fuliii sen çeyizlik dantelli banyo paspası aldın mı" demesinin başka izahı olamaz! hem paspas hem dantel hem de banyoda! evlenmeden boşanma sebebimiz olurdu maazallah!

2+1 evin perdesi için 6 bin 1 metrelik dolap için 1800 tl isteyen esnaf unutmadım lan sizi!

o değilde ne zaman zam istesem tamam yapcam diyip işten kovuluyo müdürlerim! hayır bu nasıl bir bahtsızlık bu nasıl bir kadersizlik bu nasıl bir gudubetliktir be annem! müdürün gittiğine mi yanarsın zam isteğinin olumlu karşılanıp yapılamamasına mı?

Bari zam yapıp öyle gideydi eyiydi!

bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı öpermiş dedilerdi de inanmadıydım!


bu da yazının özlü sözü olsun: men dakka dukka!

10 yorum:

  1. kızmmmmm
    bide kapalı yerde güneş gözlükleriyle resm çekenler var
    hee bide şeye sinir oluyorm face @antalya
    antalya yolcusu kalamsın yazan görgüsüzler var yani al biletimi geleym yazmamk için zor tutuorm kendmi
    bide benim gbi nakil bekleyenler var ki tam acımalaık
    öperim seniiiii

    YanıtlaSil
  2. gelin olan her kızın içine bir dantel bir taş tuş olayları kaçıyor galiba:D hiiiçç istemeyen ben anneme örmüşsün e yaptır bari dedim masa örtüsü takımını:) neyse azıyla kurtuldum çok şükür...

    YanıtlaSil
  3. hihi fulym benim ya konuşturmuş yine kalemini. o yapmacık yorumculara ben de uyuz oluyorum bir de sadece gelip blog adresini yazan var, merhaba ben şu adresim de bu diye :) halaylı gelin damat fikrine ıyyyy demekten başka da bişey diyemiyorum :D ben de sendenim dantel ne yahuu, ben çeyiz hazırlıklarım adı altında evimi döşüyorum ne lazım onu düşünüyorum ama bazıları hala çeyiz deyince dantel anlayabiliyor. 27 sene önce daha tüketim çağına girmemişken tekstil çeyiz sanayi gelişmemişken annelerimiz dantel yapmış çeyizlerine evet. Yapacak başka bişeyleri yokmuş da ondan. Çeyiz demek sandık demekmiş o zaman. He hepimiz annelere soralım hangisi kullanmış, hiçbiri. Gereksiz bir masraf taa o zamandan beri. Hee bu arada ben modernize edilmiş süslü püslü havlulara filan düşkünüm onu nişanımdan biliyorsun zaten, o kadar olur :P öperim seni mucxxx

    YanıtlaSil
  4. ahahah..Fuly bu post için sana kocaman bir alkış!!ellerin dert görmesin arkadaşım :)) bak doğru söyle,bana da penguen gibi olmuş dedin mi..ahahah..kafanı severim senin :))

    YanıtlaSil
  5. Ay kah güldüm kah ağladım okurken, süper yerlere değinmişsin.
    Ben en çok şu post altına laf olsun diye yorum yapanlarda takıldım. Nasıl uyuzum.
    Geçenlerde koskoca bir yazı yazmışım hem de nasıl bi hararetle ,gelmiş altına "selam" yazmış biri. Biri dedim sıfat bulmakta güçlük çektiğimden değil , insan içinde yazmaya çekindiğimden.
    Sen yaz bolca ben yorumlarımda yetişemiyorum bazen ama illaki okuyorum ;)

    YanıtlaSil
  6. bir türlü sevemedim şu dantel olayını.çok eğlendim okurken:)

    YanıtlaSil
  7. duygucum; maddeler birikiyi bi sonrakine inşalalh:)

    yeni hayat; malesef benimde çeyizimde danteller var ama özellikle gidip alınan yok :)

    tubitom; sen süslü modern şeyler alıyosun yeni ev yeni hayat yeni eşya sendeki normal ama çeyiz = dantel mantığı var haala bi yerlerde:)

    fidocum; henüz yürürken görmedim anacım seni ama bi yampirilik var sanki :p

    damla; o kadar çok kişiyi unfollow ettim ki bu yorum ayağına :)

    sewoo; danteli gelinin sevmesine bakmazlar çeyizdir yaparlar :)

    YanıtlaSil
  8. fulya harika noktalara değinmişsin, valla ben de fiziği düzgün olsa dahi, şu penye taytları kısa üstlerle giyenlere acayip gıcığım, "yapmayın, etmeyin, önün arkan sağın solun sobe olmuş" diye en azından bir tanesini çevirip, omuzlarından tutarak sarsmak istiyorum:)Bir de abidik gubidik "du it yorself" projelerini süpersonik, hayatımızın en elzem şeyleriymiş gibi sunup, bir de senin de bahsettiğin gibi kankilerinden "wooowww nerden de aklına geldi böyle muhteşşşş fikirler" diye yorum alanlara ve o yorumu yapanlara bi gıcığım ki sorma gitsin...

    YanıtlaSil
  9. yaa ben buara takip edememişim seni yazılarını okumayı özlemişim, fırsat bulmusken okuyorum ve su hasta halimle gülmekten ölüyorum:)) ağzına sağlık hepcine içten katılıyorumm..kızların çizme ve dar kot olayına ayrıca katıldığımı söylemek istiyorummm:))
    tek katılmadığım nokta aynadan kendini ceken kızlar hahahaha neden dersen tabikide bunu abartanlara kopuyorum bende ama bazen özellikle instagramda negiydiğini böyle çekip paylaşanları seviyorum, face veya blog için değil ama ig için olabilir:=)

    YanıtlaSil
  10. güzincim düzgün çekilen fotoğraflarla bi sorunum yok benim:) hani şu kolunun yarısıda görünen profil resmi olan fotoğraflara kılım. dudaklarda büzüşüyo hani! hayır güzel olduklarını sanıyolar acı kısım o kısım :)

    YanıtlaSil

"kafan çok güzelmiş güle güle kullan"