Cumartesi, Ocak 16

Bir Nesil Böyle Büyüdü

Geçen gün gördüm onu TV de. yine ilginç ilginç laflar ediyordu. Karabatak misali gözümde. ama her çıkışında adı gibi daha da batıyor hem gözüme hem de gözümde.

E çok umrunda da değildir zaten benim gözümdeki izdüşümleri. Kendisi de benim çok umrumda değil zaten ama görüyorum işte.

Kimden bahsettim ki ben şimdi? Baş harfi Nihat Doğan !!

Ergenliğimin ilk yıllarında gördüm ilk olarak Tv de. Hafızalara kazınan ve benim de hafızama malesef kazınan bir şarkısıyla hemde.

Acaip bi şarkıydı o. Cam kırığı sesi efektiyle gelen bir "kırdın kalbimiiiiii" sözü vardı ki beni benden alıp dertlere saldı.

Hani olur ya sabahları uyanırsınız, saçma sapan şarkılar dolanı verir dilinize. Oysa aslında dinlemiyorsunuzdur bile o tarz şarkıları. Ama kulaktan duyma zar zurt derken bi bakmışınız sabah dolanır dilinize.

İşte benim dilimde sabahları bu adamın bu acaip şarkısı var. Birden mırıldanırken buluyorum kendimi. Bazen Aslı'yı gıcık etmek için cam kırığı efekti yapıyorum sonra da nağmeli kırdığn kalbimieee diyorum.

Ne yapsam dilimden ve hafızamdan bu abinin bu şarkısını malesef söküp atamıyorum...

Bir nesil böyle şarkılarla heba olup gidiyor...

4 yorum:

  1. Aman Fulya'cığım,
    Ne yap ne et bu illetten kurtul. Vah yavrum vah, gerekirse doktora git ilaç versin. Biran önce dilinden düşürmeye bak.Düşmezse ufak bir operasyonla alıverirler.Korkma geçer. :-)))

    YanıtlaSil
  2. di mi ben bi dahiliyeciye görünim :)

    YanıtlaSil
  3. "Bir nesil bu şarkılarla heba olup gidiyor."

    Bu tesbit için "yılın sözü" mü desem, "sözün özü" mü desem...
    Benim ne diyeceğimden çok senin bu söylediğin çok önemli.
    Seni tebrik ederim...

    YanıtlaSil
  4. :) yorumu okuyayım diye yazıyı tıklayınca yine dilime dolandı
    yazan: heba olmuş gençlik :)))

    YanıtlaSil

"kafan çok güzelmiş güle güle kullan"