Perşembe, Eylül 3

Eylül Gelmiş Neyime



Önce geç yattım ondan dersiniz, yatcam kalkcam geçer diye düşünüp uyursunuz. Uyanıp yeni bir güne başlarsınız, saatler ilerledikçe çabuk bir yorgunluk çöker dikkatiniz dağılır. Havada bulut var ondan diye düşünürsünüz. Havalarda ne zaman böyle kasvetli olsa içim sıkılıyor yahu.

Zaman geçer gözleriniz yanmaya başlar, bişey gene alerji yaptı bu nasıl bir metabolizma diyerek kendi kendinize kızarsınız, bir taraftan gözlerinizi kaşıyarak. Artık hem sulu hem kızarmış yorgun bir çift gözünüz vardır. Akşam olur eve gittiğinizde kafanız yastıktan kalkmaz olur.

Sabahında sarhoş gibi kafanızın bir sağa bir sola düşmesinden anlarsınız ki 2 senedir yanınıza yanaşmayan hastalık hali kapınızı çalmış size sağlam bir ben buradayım hu huuu diyor. Artık grip mi nezle mi bilemediğim haller içerisindeyim 2 gündür. İlk belirtlilerde inkar etsem kendimi kandırsam da malesef galiba hasta oluyorum :(

Oysa ben kolay hasta olmazdım koca kış tüm gripli vakaları "gel öpücem" diye kendime çekip virüslerini bünyeme katmaya çalışsam da bana mısın demeyen sağlam bir bünyeye sahiptim.

Şu an dünyada olmak istediğim tek yer yumuşacık bir yatak, pufidik yastık ve sıcacık bir battaniye üçlüsünün yanı. Tavuk suyuna çorba? Hmmm limonlu sıcacık bi çay olmaz mı peki?? Anneeeeeeee duyuyo musun beni? Kaçtı bizim evin numarası yahu :(

3 yorum:

"kafan çok güzelmiş güle güle kullan"