Cuma, Eylül 4

Devamsızlık...


Televizyon kanalları malum sezonu açıyorlar. Ekrana yeni yeni diziler çıkıyor, önceki sezon dizileri yeni bölümleri ile kaldıkları yerden devam ediyorlar ya da aslında edemiyorlar. Benim değinmek istediğim tam da bu. Önceki sezon izlediğimiz bir dizi yaz mevsiminden sonra Bir kopukluk yaşıyor mutlaka.

Dün akşam hasta halimle uzanırken ben de merakıma yenilip açtım kanal D'yi Aşk ı Memnu da aceba kim gördü sorusunun cevabını almak istedim. Senaristler geçen sezon ha öptü ha öpecek diye uzatmışlar idi bu senede sanırım kim gördü görmedi diye uzatmaya ant içmişler bana öyle geldi ve evet yine değinmek isediğim konuya gelemedim.

Efenim halsiz halsiz yatarken dizinin özetindne sonra yeni bölüm başladı salınmaya. Komikliklerde bundan sonra başladı. Sen bir sürü insanız tv karşısına almış reytinglerde üst sıralarda olan bir dizi yapmışsın, insan biraz tutarlı olmaz mı?

Bahçede seraya giren çiftimiz girdiklerinde gayet pamuk gibi bir tene sahipken o da ne? Hanım kızımız alabildiğine esmer oğlumuz ıstakoz gibi kzıarmış. Utançtan olduğunu sanmıyorum, eh malum ay ışığıda 10 dakikada bu kadar yakmaz kimseyi. Koca yaz yatmışlar güneşin altında hiç düşünmemişler start verildiğinde bu seyirci ne düşünecek diye. Kızın elbisesi zaten beyaz gözümüze gözümüze batıyor.

Oğlan kısmının ise kaşları sarıdan artık yeşile dönmüş, saçları uzamış. Yahu bu nasıl oyunculuk? İnsan yaptığı işe biraz saygı gösterir ten rengini koruyamadın anladık ama saçını azıcık ucundan aldırsaydın be abi? Bir gece de telefonunun markası değişti zenginlik bu olsa gerek...

Yine bir devamsızlık abidesi olan dizi Melekler Korusun. Dizi zaten verdiği mesajlarla baştan ofsayt. Bir de başına yazmışlar gurbette okuyan kızlar ve annelerine ithaf edilmiştir diye. Bizlerde gurbette ailemizden uzakta okuduk ama her gönlümüzün kaydığınında elini tutup yüzüne gülmedik be senaristler azıcık insaf edin. Diziyi izleyen aileler evlatlarına ne kadar güvenseler dahi ortam kötü insanlar kötü diyerek evlatlarını göndermek istemez olmuşlardır eminim hele şu kayıt döneminde.

Sadede geleyim bu dizi zaten sezonun ortalarına doğru başlamıştı. Kış günü öss sonucu öğrenmeler kazakla sınava girmeler. Oysa biz ağustos sıcağında babamla kayıt için oradan oraya koşturmuştuk da ıstakoza dönmüştük. Neyse herşey tamam güzel diyelim ama gel gör ki yeni sezona artık yuh diyeceğim bir hata ile başladılar.

Malum dizinin sonunda kızı annesi sınavlara bile girmeden alıp götürüyordu. Yeni sezon ilk bölümünde kızın sevdiceği onu görebilmek için sahne aldığı bara gidip çalışmak istiyor. Fakat o ne bar sahibi amca ramazan ayı sebebi ile işler kesat diyor. Yahu bu kız sınavlara giremeden gitti en uzun okulda bile finaller haziranda oluyor. Ramazan ağustosta başladı 2 ayı nereye koydunuz senaristler?

Biraz tutarlı olun yahu? Hafıza yerine üzüm sepeti taşımıyoruz ya? Görüp biliyoruz ve pek tabi soğuyoruz yapılan işlerden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"kafan çok güzelmiş güle güle kullan"